zondag 20 maart 2011

The One With the Smoker

Ten Huize Me, Myself and We wordt er binnen niet gerookt. Door niemand. 't Ventje rookt wel. Maar ikke niet. Eén van de voorwaarden voor ik bij hem introk, was dat hij vanaf het moment dat ik hier woon, hij buiten gaat roken. En hij doet dat nu toch al twee jaar zonder te veel gezaag en gemopper. Het liefst van al zou ik hebben dat hij gewoon stopt, maar dat is voorlopig nog onbegonnen werk.

Om het hem niet onnodig moeilijk te maken als hij buiten staat en omdat ik de kriebels krijg van sigarettenpeuken in onze voortuin, heb ik voor hem een asbak buiten gezet op een tafeltje zodat hij zich niet onnodig hoeft te bukken om zijn sigaret te doven (als er een asbak op de grond staat, moet je je bukken om je sigaret te doven, he).

Gisteren zijn we bij vrienden langsgeweest. Het zonnetje scheen dus waren zij in hun tuin aan het werken. Onze vriendin had bloemetjes geplant in bloempotten. Ik was een beetje jaloers. *knipoogt* Bloemetjes fleuren toch onmiddellijk alles op. Vriendin en ik zijn dan naar het tuincentrum in de buurt geweest terwijl onze mannen naar de carwash gingen.

In dat tuincentrum verkochten ze viooltjes. Vijftien stuks voor 7 euro. Viel nog wel mee, vond ik. Ik heb dit dan maar meegebracht. Ik had thuis nog bloempotten staan zonder inhoud. Let's face it. Lege bloempotten trekken op niets! 

Toen we dus thuiskwamen, heb ik die viooltjes direct verplant in de bloempotten en die staan allemaal vooraan. Daar waar het Ventje gaat roken.

Wat een beetje zonnenschijn niet doet met een mens... Onze voortuin werd ondertussen volledig onder handen genomen en nu kan het Ventje genieten van een mooie en propere voortuin tijdens zijn uurlijkse sigarettenpauze.

Liefs,
Me die van het mooie weer gaat profiteren en de ruiten gaat kuisen en de gordijntjes gaat wassen.

1 opmerking:

  1. Als je nog ruiten wil kuisen: onze verbouwingen zijn net klaar en ik heb echt geen zin/energie meer over om die ruiten proper te wroeten ;-) Dat zal voor volgend semester zijn of zo *g*

    BeantwoordenVerwijderen