woensdag 30 maart 2011

The One With the Idols

Zoals jullie - mijn trouw lezerspubliek - ongetwijfeld weten, hebben wij op het werk een radiootje op batterijtjes staan. Muziek maakt toch een dag goed! En anders is 't hier (als de telefoon niet contact gaat) zo stil dat ik er hordendol van word.

Maar zoals jullie ook al ongetwijfeld hebben opgevangen, beginnen ze elk uur met een nieuwe discutie via sms. "Hoe denk jij over Huppeledepup. SMS naar ..." Jullie kennen het ongetwijfeld nog!

Maar nu vandaag ben ik mijn inspiratie daar gaan halen, want vandaag was er eens een inspirerende discutie aan de gang!

Het ging over Justin Bieber. Nu heeft elk jong meisje deze zanger boven zijn bed hangen. Maar hoe zat dat vroeger? Ikzelf was grote fan van The Backstreet Boys (en Nick was mijn lief, maar zelf wist hij dat niet, en tot op heden ook nog niet in feite), Get Ready! (JM was mijn lief. In die tijd kon ik nog verliefd zijn op verschillende jongens tegelijkertijd. En ik was nuchter genoeg dat JM bereikbaarder zou zijn wegens zijn Belgische nationaliteit. Dat was al dichter bij huis. Alleen is het nooit wederzijds geweest, want hij viel niet op meisjes. En in feite geen enkele van die ronddansende diep-oh-zo-diep jongens.) En jullie? Van wie of wat waren jullie fan?

Liefs,
Me die zich afvraagt wat er tegenwoordig van haar jeugdidolen is terecht gekomen...

3 opmerkingen:

 1. Ik was zot van Pearl Jam, Guns 'n Roses, Faith no more,... Nja, ik had het niet zo voor kleffe toestanden zoals NKOTB of Thake That en al.
  Maar ermee trouwen wou ik niet. Die ruige rockers met al hun tattoos en oorbellen, dat vond ik maar niks. Goede muziek en een paar wijze posters aan de muur. Daarbij bleef mijn gedweep.

  Maar ik kan me wel nog herinneren dat ik als 13-jarige Stef Wauters een lekker dier vond (echt, ik mankeerde iets als kind) en dat een jonge Keanu Reeves of Brad Pitt ook wel eens langs hier mocht passeren! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. *take that, kijk, ik denk aan Brad Pitt en ik kan er niet meer van spellen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had het niet voor van die 'rock' toestanden. Take That heeft me ook niet echt kunnen bekoren. Ik denk dat ik net iets te jong was.
  Stef Wauters? Vind ik nu zelfs nog geen lekker dier. Enfin, toch mijne stijl niet. :)

  BeantwoordenVerwijderen