donderdag 10 februari 2011

The One With the Short WorkWeek

Toen ik het woordje 'short' zag staan, moest ik eigenlijk aan de korte versie van een broek denken, een korte broek dus (niet de versie die tegen je eigen wil in te kort is waardoor je l'eau dans ton sous-sol). Maar om een korte broek aan te trekken, is het toch nog net iets te koud. En ik denk niet dat dat mij zou staan ook niet. Ik denk dat ik daarvoor niet de geschikte maat heb. Niet dat je daarvoor - naar mijn mening - een supermodel met maatje 36 moet zijn, maar daar past dat net iets beter bij dan bij mij, denk ik. Hoewel het er wel vanaf hangt hoe die korte broek er juist uit ziet en met wat ik die combineer ...

Enfin, om hier nu een heel verhaal over wat al dan niet fashionable is op te hangen, ken ik er niet genoeg van. Om niet te zeggen niks. Ik draag waar ik me goed in voel. En dat is toch ook al mooi?

Ik wou het eigenlijk hebben over het feit dat ik deze week een zeer korte werkweek heb. Door mijn ziekte heb ik tot en met gisteren in de zetel gehangen wat - laat ons eerlijk zijn - ook geen onaangenaam tijdverdrijf is. Daardoor moet ik dus alleen vandaag en morgen werken.

Het is eens fijn om onverwacht zo'n korte werkweek te hebben! Gelukkig heb ik al mijn e-mails al bijgewerkt! Dus daar ben ik al vanaf!

Liefs,
Me die na een half dagje werken nog anderhalf dagje moet werken en weer van 't weekend kan genieten.

1 opmerking:

  1. Fijn, een korte werkweek.

    shorts staan mij ook niet. Dat is denk ik alleen weggelegd voor veertienjarigen.

    BeantwoordenVerwijderen