donderdag 21 april 2011

The One With the Motorcycle

Vroeger zei ik altijd dat ik met de motor wou leren rijden. Ik kick wel op het geluid van die snelle motors. Maar ik ben er mij terdege van bewust dat dit ook (zelf)moordmachines zijn. Daarom doe ik het maar beter niet.

Je kan daar ook nog ander stommiteiten mee uithalen.

Zo heb ik gisteren op de radio gehoord dat er ergens in het Antwerpse een motorrijder was die geflitst is aan 190 km/uur waar hij maar 90 km/uur mocht. Hij was wel zo 'slim' om zijn nummerplaat om te plooien zodat de camera die niet kon lezen. Maar wat doet dat Romp Lund dan? (Dit is een uitspraak dat mijn Ventje van 't weekend had uitgespuwd nadat hij 't gerief voor de vuilbar ERNAAST had gekapt. Ik lag dubbel van 't lachen!) Hij gaat op zijn achterwiel rijden!! Natuurlijk had de camera op die manier ineens wél zicht op de nummerplaat.

Ik kwam niet meer bij van 't lachen! Hoe stom kun je zijn?

Hebben jullie ook al van die onnozelheden uitgehaald waarvan je denk, waar zat ik met mijn gedachten? Al naargelang de reacties op deze vraag zal ik een persoonlijke stommiteit van mezelf ook uit de doeken doen. *knipoogt*

Liefs,
Me die van tijd tot tijd echt eens kreupel ligt met de stommiteiten van een ander (en met die van haarzelf natuurlijk).

2 opmerkingen:

  1. Nja, da's de reden van soms als eens ambras ten huize Lie. J. heeft zo'n moordtuig en een goeie vriend van mij is daar 7 jaar geleden mee verongelukt. Ik wou helemaal niet dat ie 'm kocht, maar ie heeft zijn zin gedaan.
    Ik overweeg 'm achter zijn gat te verkopen, dan staan we weer gelijk ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Lie. Ik ben ook niet meer zo zot van tweewielers sinds een verre vriend van mij met zijn scootertje is verongelukt. Een scooter is nog helemaal niet te vergelijken met een echte moto, maar toch. Mijn zus heeft het me trouwens altijd kwalijk genomen dat ik "neen" heb geantwoord op de vraag van mijn ouders toen ik 16 was "wil jij een scootertje?". Ach ja... Verkopen achter 't gat zou ik nu precies niet durven, want dan is 't nog meer ambras. Hoewel ik het langs de andere kant wel zou verstaan. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen