donderdag 7 april 2011

The One With the Award

Gisteren heb ik van Sofieke de Liebster Blog Award gekregen. Wat een eer! Ik wil haar bij deze dan ook uitgebreid bedanken! En wees er maar zeker van, Sofieke, dat ik je blogje zal blijven volgen! Op voorwaarde dat je me vertelt waar ik al het gerief (doek en garen) kan vinden om die kruisjessteekpatronen te kunnen maken. *knipoogt* Moest ik ze kunnen teruggeven, de Award, ik zou het doen. Maar je hebt er al één gekregen. Het fijne gevoel dat deze 'Award' geeft, wil ik met veel plezier doorgeven aan anderen.

Heb er lang en diep over nagedacht en mijn beslissing is genomen.

Eerst en vooral: De regeltjes

Als je de award aannneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van "Liebster Blog" en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over.

Je maakt een verwijzing naar het blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank hem/haar op zijn/haar blog voor deze award.

Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete (beginnende) blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs. Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.

Het is de bedoeling dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met hun blog in het zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met veel volgers hebben de award niet nodig.
Voilà, mijn awardjes zijn uitgedeeld aan beginnende bloggers die nog niet veel volgers hebben en waarvan ik ze even wil laten weten dat ik hun blogje zeer goed vind.

Liefs,
Me die zéér blij is met haar Award!

3 opmerkingen:

 1. Hallo,

  Ik ben blij dat je de award aanneemt! Garen en naaidoek kan je op verschillende plekken kopen. Ik weet niet juist van waar je bent maar als je een hobbywinkel in de buurt hebt kan je daar eens gaan kijken. En anders in de Vertitas hebben ze ook doek en garen.

  Groetjes Sofieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey

  Ik denk dat ik dan best een naar Veritas kan gaan. Een hobbywinkel hebben we nu niet echt in de buurt ... En ik ga dan zeker eens gebruik maken van jouw patronen, alleen weet ik nog niet goed wanneer. Als ik zo eens kijk op de blogjes over knutselen zijn er zoveel fijne dingen om te maken! Ik weet niet met wat eerst te bginnen ...

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey,

  Dat komt wel in orde. In de Veritas zal je het zeker vinden. Ze hebben daar zo een grote draaiende rek met dmc garen in alle kleuren. Ik weet niet of ze ook nog andere merken garen hebben. En naaidoek hebben ze normaal ook in verschillende soorten. Veel succes met het zoeken naar de benodigdheden. Als je op zoek bent naar patronen wil ik je wel helpen. Je laat maar iets weten!

  Groetjes Sofieke

  BeantwoordenVerwijderen