zaterdag 9 april 2011

The One With the B-Day Party

Vanavond gaan mijn Ventje en ik naar het verjaardagsfeestje voor de mama van mijn metekindje. We gaan gezellig samen frietjes eten. *glimlacht* Is eens iets anders dan een drink of een etenje.

Ik vroeg aan de papa van mijn metekindje of hij een cadeautip had ... Ja, dat had hij zeker. Een centje voor op reis. (Ze vertrekken volgende week naar Spanje.) Om eerlijk te zijn vind ik het wel moeilijk om 'een centje' te geven aan iemand die 27 wordt. Aan een kind dat aan het sparen is voor iets of bij een trouw kan mij dat niet schelen. Maar voor een gewone verjaardag ...

Deze middag zijn mijn Ventje en ik dan naar 't stad geweest van onze nieuwe Hometown. Ik heb daar dan een kadertje gevonden voor mijn naaiwerkje. Ik ga haar dat al geven.

En dan hebben we een supercool spaarvarkentje gekocht. Ik dacht daar eerst twintig euro in te steken in kleingeld. Maar dat lukte niet volgens de winkel en de bank was al dicht. Dus dan hebben we maar een kaartje gekocht waar we nog iets gaan tussen steken. Zo heeft zij haar 'centje' en hebben wij toch een cadeautje kunnen geven.

Wat vinden jullie van 'een centje' voor een gewone verjaardag?

Liefs,
Me die vanavond gaat genieten van lekkere frietjes en supertof gezelschap.

1 opmerking:

 1. Bwa, hier gebeurt dat ook vaak zenne. Aller: zowel een klein cadeautje als een 'preeken'.
  Mijn schoonzus krijgt elk jaar een 'goed voor bon'. Ze leest als een gek en ze mag op de bon een titel invullen. Ik koop dan het boek dat ze hebben wil.
  Voor Kerstmis en Nieuwjaar maken we lijstjes.

  Van mijn (groot)ouders zal ik al rapper centen krijgen, maar van broer/zus en vrienden amper.
  Ik heb niks tegen geen een van de 2, krijgen is altijd fun ;-)

  Bedankt dus voor de 'award', ben er blij mee :-)
  'k Ga in de loop van deze week eens zien hoe/aan wie ik 'm doorgeef.

  Geniet nog van je weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen