dinsdag 27 augustus 2013

Mijn vakantiegevoel #8


Mijn vakantiegevoel bij uitstek is: boeken lezen!
Vandaar ook dat ik jullie een sneek-view laat werpen op mijn nachtkastje (zie hiernaast); m.a.w. daar kunnen jullie zien welk boek ik momenteel aan het lezen ben. Als ontspanning. Ook recht ergens gaan jullie mijn bibliotheek terugvinden met alle boeken die ik vanaf nu gelezen heb. Zo kunnen jullie eens piepen en misschien zelfs 'andere werelden' leren kennen.

Mijn vakantiegevoel is een initiatief van MaMarina:
Meer vakantiegevoel bij: Katja@Yane, Een huis in de straat, Mademoiselle Adinda, Jenneke Van Maurik, Huisje boompje boefjes, Katrientje van alles, Pluisje, Tazke, Dingen die fijn zijn, Janusje, Pienkel, Dragonfly, Elke Jansen, Tina Roelandts en Miss Creatuurtje.

Liefs,
Me met een overvolle boekenkast. Ik zou er eens een paar moeten wegdoen om plaats te maken voor nieuwe exemplaren.

3 opmerkingen:

 1. De jongen in de gestreepte pyjama staat al een tijdje op mijn lijst! En haa, ge zijt de kavijaks aant lezen! Ik ben nu de reeks nogmaals op tv verschijnt weer vollen bak aant volgen, zo tof!

  Om even antwoord te geven op je vraag: de meeste penpals leerde ik kennen via mijn blog. Ook moet je maar eens een kijkje nemen op postalsociety.ning.com, daar kan je ook pennevriend(inn)en vinden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gebroken soep las ik al: mooi!
  Veel leesplezier!
  liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja zalig, heb dit verlof toch 2 boeken uit kunnen lezen - een hele prestatie met de 2 kleine ukkies

  BeantwoordenVerwijderen