vrijdag 2 maart 2012

The One With "Komen Bloggen!"

Nog niet zo heel lang geleden heb ik mijn vorig blogje geschreven. Dat ging over "Komen Eten". een welbekend TV-programma.

Ik was aan het denken om een "Komen Bloggen" te organiseren. Als je mijn eerder berichtje gelezen hebt, dan weet je wel wat de bedoeling is.

Ik zoek eigenlijk 4 'kandidaten'. Momenteel zijn we al met 3. Dus nog eentje.

Voel jij je geroepen en woon je niet zo heel ver van Aalst, laat gerust een ractie achter! Als we met vier zijn, dan zal ik ieder van jullie mailen om af te spreken.

Stel nu dat we geen 4de man vinden, dan mail ik jullie (Kaatje en Babsie) sowieso om het met ons drieën te laten doorgaan. Ik zou er als 'deadline' de 9de maart opzetten.

Liefs,
Me die hoopt dat we met vier gaan zijn (maar met drie is ook goed, hoor) om 'Komen Eten' na te doen. Wie speelt er Peter Van Asbroeck?

3 opmerkingen:

 1. Ikke nog eens... ik woon een heel stuk van Aalst, (1,5uur rijden), dus ik ga afhaken...
  Veel succes nog met je zoektocht naar kandidaten...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh! Spijtig! Maar miss kan jij op je eigen blog een oproep lanceren voor bij jou in de buurt? Dan hebben we gelijk oplopende 'projecten'. :) Als er dan op 8 blogs eenzelfde stijl berichten verschijnt, dan zou dat toch leuk zijn? :) Neen? :) Liefs, Me. PS: Ik had dat erin geschreven omdat we een beetje aan ons eigen comfort moeten denken, he. Anderhalf uur rijden is toch al een stuk. Want stel nu dat de kennismaking tegenvalt...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. =-) de kennismaking zal wel niet tegenvallen, hoor, maar het zou 3 uur rijden zijn (op en af), en da's inderdaad een beetje van het goede. Ik hou je idee in het achterhoofd, en volg vast en zeker jullie 'komen eten'... Ik hoop dat het doorgaat!!

  BeantwoordenVerwijderen