donderdag 23 februari 2012

The One With "Komen eten!"

Ik kijk graag naar "Komen eten". En ja, het is toegestaan mij uit te lachen. Ik vind dit vermakelijke televisie waarbij ik niet te veel moet nadenken en zodus geeft me dit de nodige ontspanning. Er voor in de zetel gaan liggen, dat doe ik nét niet. Meestal kijk ik ernaar terwijl ik mij door de strijk aan 't worstelen ben (en om eerlijk te zijn is die strijk eigenlijk altijd nogal veel. 't Ventje draagt elke dag een proper hemd en t-shirt. Dit maal 4 en dan heb ik al 8 stuks kleding van hem te strijken op één week. Dan tel ik er mijn kleren nog niet bij en ons weekendkleren... Jaja, dat belooft voor als onze Juul wat groter wordt... Als ik dan die kleedjes/hemdjes ook moet strijken, dan zal 'k mij wel zoet weten te houden. Dus please: laat "Komen eten" nooit stoppen!)

Eigenlijk is mijn verhaal hier nog lang niet gedaan! Eigenlijk heb ik 'n idee.

Waarom starten we niet met "Komen bloggen"?

Het format is hetzelfde. We maken een groepje van vier bloggers uit elkaars buurt (ikzelf woon in Aalst...). We maken een driegangenmenu voor elkaar met een bepertk budget (uiteraard af te spreken maar zeker niet onmogelijk. Check maar websites met 'budgetkoken' als codewoord.). We geven elkaar punten op tien voor sfeer en gezelligheid en 't eten. Maar dit doen we dan op onze blog en zonder camera's. We kunenn dit misschien 's vrijdags laten doorgaan zodat we een heel weekend hebben om onze hierover blog te schrijven, liefst incl. foto's (indien gewenst anoniem).

Ik weet niet of er geïnteresseerden zijn, maar hierbij is de bal geworpen en diegene die mee wilt spelen vangt hem maar op!  

Volgens mij is dit trouwens ook een ideale gelegenheid om de schrijvers achter bepaalde blogs te leren kennen!

Liefs,
Me die nieuwsgierig is of dit idee 'van grond' zal geraken.

4 opmerkingen:

 1. hihi, ik ben ook een serieuse fan van komen eten, pure ontspanning zeg ik u.
  wat een super idee dat 'komen bloggen'... ik zou heel graag meedoen, maar ben een miserabele kok, vrees ik..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is miserabel? Daar zullen de 'eters' wel over beslissen. ;-) En daarbij, je maakt dat dan toch ruimschoots goed door de sfeer en gezelligheid? Nog twee anderen en we zijn vertrokken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een leuk idee'tje , niet alleen dat ik nu pas doorheb dat je eigenlijk in "mijnen hof" woont bij wijze van spreken ... Het enige nadeel is dat wij momenteel in verbouwingen zitten en het wat hectisch is qua timing.
  Misschien na de bevalling ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Woehoe! We zijn al met drie!
  @ Babsie: Na jouw bevalling is ook na de mijn (ik ben momenteel 25 weken. Jij ook zeker?)... En ik weet dan eerlijk gezegd niet of ik meer tijd ga hebben dan nu... Ik snap wel dat verbouwingen hectisch zijn! Maar kan je miss nog eens nadenken over de timing? :) Lijkt me alleszins wel leuk om jou en 'Kaatje' te ontmoeten! :)

  BeantwoordenVerwijderen