woensdag 15 februari 2012

The One With the Hearts

Gisteren was het Valentijn. Hebben we dat kunnen missen? Neen! Want in elke winkel hingen er hartjes!

Ik moet eerlijk bekennen dat wij er ook aan meegedaan hebben... In plaats van gewoon aardappelen te eten zoals elke dag, had ik gisteren iets harder mijn best gedaan.

Eerst had ik een klein flesje champagne opengedaan (ik heb 'gezondigd'. Ik heb een half glaasje meegedronken. Kan toch geen kwaad, of wel? Ik let wel op, maar overdrijven moet nu ook weer niet, vind ik. Dat kind zal wel gezond ter wereld komen! En daarbij: ik doe dat echt niet wekelijks of maandelijks. Maar echt sporadisch. Nu is 't gedaan tot met de bevalling!) en blokjes kaas, salami en zwan-worstjes gegeven. Ondertussen stonden er vier warme hapjes per persoon in de oven.
Na het aperitief, heb ik het voorgerecht gemaakt. Toast gerookte zalm (naar het schijnt mag dit ook niet als je niet immuun bent voor toxoplasmose??? Ik weet het niet.) en een potje met zes scampi's in lookboter.
Dan zijn we heel even in de zetel gaan zitten om ons eten te laten zakken. We hebben 'n halfuurtje naar televisie gekeken. (We hebben de liveshow van The Voice van afgelopen vrijdag verder afgekeken en zijn blij dat dienen Tanguy (what's in a name! Ik vind deze echt lelijk! En niet alleen de naam om eerlijk te zijn...) eruit geflikkerd werd door een kei-pissed Alex Calier.)
Nadien heb ik het hoofdgerecht gemaakt. Steak met peperroomsaus en kroketten voor 't Ventje. Steak met champignonroomsaus voor mij. Dit hebben we zelfs niet helemaal meer opgekregen.
Het dessert staat nog in de koelkast. Is voor vanavond. Roomsoesjes... Heerlijk! Vanavond doen we er wel de chocoladesaus over!

Natuurlijk hebben we ons ook bezondigd aan cadeautjes voor elkaar. Ik had voor 't Ventje - keistom - een DVD gekocht die hij al héél lang héél graag wou. Hij is 'n beetje een filmfreak en dan geef ik hem liever iets waar hij iets aan heeft dan een pluchen beertje ofzo.
Hij had echter voor mij een véél mooier cadeautje gekocht waardoor ik mij doodschaamde! Met Kerstmis heb ik zo'n pandora-armband gekregen van mijn schoonfamilie. Normaal gezien mag je zelf niks kopen voor aan die armband. Ik ben dat trouwens ook niet van plan. Maar gisteren kwam 't Ventje dus af met een 'bedeltje' voor aan die armband met hartjes op. Supermooi! Nu hangen er al drie aan. Op naar de rest! Misschien dat mijn eerste armband binnen tien jaar voltallig zal zijn...

Liefs,
Me die simpelweg gelukkig is.

3 opmerkingen:

 1. Ik gaf je een award!! Check je even http://vietje.blogspot.com/2012/02/award.html
  Veel plezier ermee!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me een hele gezellig valentijn geweest te zijn :-) Ik zag je berichtje van je award aan ons, maar ik zie het hier niet staan.. :-) Ik kom snel nog eens terug loeren.

  >Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was er nog mee bezig. :) Ik wist niet dat je al zo snel ging terugkomen. :) Wie zit er nu op zondagmiddag achter de pc? :-)

   Verwijderen