zondag 8 januari 2012

The One With the New Year

Eerst en vooral wil ik iedereen een zeer gelukkig, gezond en liefdevol 2012 toewensen! Ook wens ik jullie toe dat al jullie dromen en wensen in vervulling mogen gaan!

Voor de rest ga ik ook een beetje bijpraten, want het is al beschamend lang geleden dat ik nog een berichtje heb gepost! Mijn excuses daarvoor.

Thuis is er niet zo heel veel gebeurd. De zwangerschap gaat gestaag verder. Van Sinterklaas had ik een Angelsound gekregen en regelmatig (lees: wekelijks) luisteren we eens naar 't kloppend hartje. 't Is nog altijd zo onwezenlijk! Ik weet dat er een babietje in mijn buik groeit. Ik heb het hartje al horen kloppen. Ik heb het zelfs al gezien - onze Juul - maar toch is het nog niet echt doorgedrongen precies... Zal wel komen ne keer we aan de baby-uitzet gaan beginnen. 

Tussen mijn vorig blogje en de feestdagen, hebben we toch al één knoop doorgehakt wat onze Juul betreft. We hebben beslist wie we als meter en peter willen hebben. Op Kerstavond hebben we aan mijn broer een chocolade tablet gegeven met op de wikkel 'Wil jij mijn peter zijn?' en er zal ook een mannetje van lego bij met op het magneetje dezelfde tekst. Hij was eigenlijk wel verschoten en ik ken hem, dus ik heb hem gezegd dat hij niet direct moest antwoorden, maar nog geen vijf minuten later heeft hij gezegd dat hij dat wel wil zijn. Op Kerstdag hebben we eenzelfde cadeau gegeven aan de zus van 't Ventje, maar dan met Meter he. Zij heeft ook direct 'ja' gezegd.

Voor de rest gaat het hiet zijn gewone gangetje. De oma van 't Ventje is echt niet goed. Ze beleeft alles alsof het dertig jaar terug in de tijd is. Ze denkdat dat haar dochter (mijn schoonma) die bij haar inwoont haar moeder is, en niet haar dochter. Wel herkent ze ons nog. Maar ze gelooft niet dat ze thuis is. Ze kan niet meer uit haar bed. Er is een ziekenhuisbed in plaats van haar gewoon bed gezet. Dus ja... 't Gaat niet zo goed met haar. Op Nieuwjaarsdag reden 't Ventje en ik naar huis en hij zei "Ik denk dat e 't niet lang meer zal  trekken.". Wat moest ik daarop antwoorden? Ik heb maar niks gezegd...

Gisteren zijn we naar koetsen en slaapkamertjes gaan zien. Jammer genoeg geven ze daar geen grote solden op. Maar we hebben ons gedacht gezien van koets. Van kamertje zal ook wel lukken. Volgend weekend gaan we al eens informeren voor een geboortelijst bij Dreambaby.

Vandaag heb ik al de kerstversiering afgebroken. 't Is hier kaal. Straks - na 't veldrijden - nog 't laatste opruimen en met nat kuisen. Dan kunnen we weer relaxen.

En zo gaat het leven voort...

Een nieuw jaar. Een nieuwe begin. En het voornemen om minstens één keer in de week een blogje te posten! Hopelijk val ik in juni niet stil...

Liefs,
GeSa die blogjes gaat bijlezen tot 't veldrijden gedaan is.

2 opmerkingen:

  1. Ook van ons een gelukkig nieuwjaar en een wolk van aan baby!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik wens je alvast een zeer goede zwangerschap verder toe en een wolk van een baby!
    gelukkig nieuwjaar!

    BeantwoordenVerwijderen