dinsdag 16 augustus 2011

The One With Mamma Mia

Zaterdagmiddag ben ik met mijn schoonma, schoonzus en 't eerste petekind van 't Ventje naar de musical Mamma Mia geweest in Oostende. Jullie kennen het verhaal wel of niet? Enfin, kort samengevat: op een Grieks eiland gaat er een meisje trouwen. Aangezien ze alleen met haar mama samenleeft en ze haar papa er graag bij zou hebben, heeft ze hem uitgenodigd. Maar het probleem is dat er drie mogelijke vaders zijn. Dus heeft ze drie vreemde mannen uitgenodigd op haar huwelijk en dat levert hilarische taferelen op.

De musical die wij gezien hebben was de orignele (van dit jaar. Ik kan me inbeelden dat er al eerdere producties geweest zijn.) Engelse versie.

Het was tof. Het was mooi. Het was prachtig gezongen. Kortom: ik heb ervan genoten!

Alleen heb ik soms moeite om dat gelukzalig gevoel vast te houden, want ondertussen is het één en al stress geweest bij ons. Ook zijn we allebei redelijk slechtgezind en opgefokt en moe en weten we niet waar ons hoofd staat, dus 't botst af en toe wel eens tussen 't Ventje en mij. We zijn aan het inpakken om zaterdag te kunnen verhuizen. Zaterdag trekken we ons liefdesnestje in. Dus: 't begint te korten.

Liefs,
Me die weinig slaap zal kennen deze week want ze moet inpakken, kuisen, opruimen, weggooien, nog eens kuisen...

PS: De fotootjes van ons liefdesnestje zullen wel volgen. Als ik terug op mijn gemak zit. Want donderdag gaat de laptop weg uit ons huidig huisje, 't weekend zal vol zitten met verhuizen en uitpakken en héél misschien daarna dan. Hopelijk tegen begin september.

PPSS: De Give Away die ik beloofd heb, zal ik nog proberen deze week te lanceren.

2 opmerkingen:

 1. Hoi,

  Veel succes met de verhuis! Alles zal weer terug op zijn plooi zijn als jullie zijn ingehuist en alles op zijn plek ligt.

  Groetjes Sofieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel succes met de verhuis en als die eenmaal achter de rug is kunnen jullie hopelijk even genieten van de rust!!

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen