zondag 15 september 2013

The One With the Uncredible PresentGisteren had 't Ventje voor mij nog een verrassingsfeestje in petto. Onze beste vrienden werden bij ons thuis verwacht. Alles werd in gereedheid gebracht tijdens mijn shoppinguitje met mijn beste vriendinnen. De mama van mijn metekindje werd bij ons thuis verwacht en is begonnen aan het klaarmaken van een driegangenmenu. 

Ik zette mijn vriendinnen thuis af en vertrok op mijn gemak ook naar huis. Ik wou eerst dag gaan zeggen tegen mijn twee lieverdjes en dan naar de winkel gaan om gerief te gaan halen om quiche te maken. Maar toen ik thuiskwam, zaten al onze goeie vrienden, dus ook die meisjes waarmee ik was gaan shoppen, op mij te wachten! Ongelooflijk hoe hard zij hebben gereden om voor mij bij ons thuis te zijn! Ik was aangenaam verrast. 

Maar dan als klap op de vuurpijl, kreeg ik naast een superlekker diner ook nog een fantastisch cadeau! Ik wou het al zo lang. Mijn eigenste keukenhulp.

Liefs, 
Me die ongelooflijk happy is en haar Ventje ongelooflijk graag ziet voor het organiseren van twee zulke fijne verrassingen. 

4 opmerkingen: