zaterdag 14 september 2013

The One With My Little Bakery


Ik ben stilaan bezig met mij 'te specialiseren' in de keuken, met name desserts. De gewone 4/4 cakes pimp ik altijd een beetje op met suikerpasta en crème au beurre.

De blauwe heb ik gemaakt net na nieuwjaar toen we mijn tantes en nonkels zagen. Als traktatie.
De witte heb ik meegenomen naar mijn werk toen ik daar drie jaar werkte. Ik had er ook nog profiterollekes bijgedaan en pudding.
De chocoladecupcakes heb ik gemaakt met Pasen toen onze doopkindjes eieren kwamen rapen. Lekker, maar zoet!
Gisteren had ik voor mijn collega's een verjaardagstraktatie mee. twee 4/4 cakes die ik versierd heb, pudding met neon-suiker, meegebracht vanuit Engeland en cakepops met witte en zwarte chocolade.

Voila, hierbij een paar gebakte dingetjes die ik jullie wil laten zien. Hopelijk volgen er nog meer!

Liefs,
Me die graag in de keuken bezig is, zeker nu ze een oven heeft.

1 opmerking:

  1. Wat ziet het er heerlijk uit allemaal. Knap hoor, dat je dit kunt. Ik zou me ook wat meer moeten verdiepen in de oven en de keuken, dat zouden mijn man en dochter ook wel leuk vinden denk ik.... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen