donderdag 12 september 2013

The One With the Score


Hier zijn ze dan! Mijn punten!
YES! Ik ben geslaagd!!

Voor Taalcompetenties 1 en 2, heb ik respectievelijk 13/20 en 14/20.
Voor Agogische vaardigheden heb ik 14/20.
Voor E-Vaardigheden 13/20.
Voor Didactiek een 14/20 en voor mijn stage een 11/20.
Voor drie andere vakken had ik al een vrijstelling.
Engels heb ik wijselijk laten vallen. Met een 5/20, 4/20 en 2/20 ga ik niet ver geraken...
Ik heb me dus vollebak op mijn tweede zit van Nederlands geconcentreerd en het heeft geloond: ik heb een 10/20, een 14/20, een 10/20 en een 12/20. (Ik weet ook wel dat die 10-en beter konden. Daarom doe ik de cursussen nog niet weg zodat ik ze kan hernemen bij problemen.) 

Ik ben zo gelukkig! Ik heb er uiteindelijk hard voor gewerkt en ben zeer blij dat mijn droomjob nu al een stapje dichterbij is... Ik ga nu voor al die algemene vakken en Nederlands naar het tweede en ik start met mijn tweede onderwijsvak - zijnde Frans - in het eerste. Maar daarvoor moet ik eerst nog een intakegesprek hebben. Hier heb ik wel veel meer vertrouwen in omdat ik het dagelijks gebruik en de regels nog ergens in mijn achterhoofd zitten, wat bij Engels nogal tegenviel.

Enfin, ik ben een gelukkige vrouw!

Liefs,
Me die zeer content is!

8 opmerkingen:

 1. Oh super!!! Ben blij voor jou met je resultaat,..geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig!!!! Ben heel blij voor jou. Waar heb je nu uiteindelijk je stage gedaan, me? En krijg je nu al wat meer steun van je lief?
  Anyway: ge hebt het toch maar gedaan eh jong. Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn stage is doorgegaan in de tuinbouwschool van Wetteren en ik vond het super! De kinderen vroegen of ik nog terug kwam. Zalig, toch? Mijn lief is met is met ups en downs. De ene dag staat hij er voor de volle honderd procent achter. De andere ga begrijpt hij niet dat ik zo ver vooruit wil kijken in de toekomst... Ach: ik zet gewoon door!

   Verwijderen
 3. En groot gelijk dat je zeer content bent! Van harte gefeliciteerd! En wauw, ik heb eens even gelezen waar je dit mee combineert, chapeau hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hiep hiep hoera, een dikke proficiat voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd Me! Een hele prestatie, geweldig!! Ik kan me indenken dat je superblij bent en je hebt alle recht om trots op jezelf te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd. Geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen