maandag 27 juni 2011

The One With the Last Week


Vandaag nog exact één week en we krijgen de sleutel van ons Liefdesnestje!

Nu beginnen de problemen de kop op te steken... 

De badkamer is volledig betegeld, maar daarvoor hebben ze de radiator van de muur moeten halen. Die radiator krijgen ze vandaag precies niet meer terug omhoog.

't Ventje moet ook nog alles gereed maken om Telenet (gratis reclame!) geïnstalleerd te krijgen. De kabel moet door ons tot aan 't kastje gelegd worden. Dan komen die mannen af en steken ze dat in dat kastje. Voor de rest moeten zij zich niet moe maken. Zalig jobke, toch?

Onze tuinaanlegger (iemand die ik al tien jaar ken) is ook langsgeweest dit weekend. De klinkers zijn besteld. Grind en al de rest moet nog berekend worden en zal dan ook besteld worden.

't Begint te korten! De zolder is nu ook toegangkelijk voor ons en weten jullie wat? Ik ga er een hobbykamer/bureau van kunnen maken. Lekker grote ruimte zonder al te veel verloren hoekjes. En overal kan ik rechtstaan! Later kunnen onze kinderen daar ook nog hun speelgoed in kwijt. En dan hoeven ze het achter hun gat ook niet direct op te ruimen (denk maar aan een racebaan ofzo). Lijkt me zalig! Een stikmachine zou ik graag hebben zodat ik bij Elisanna een paar ideeën kan opdoen om mij bezig te houden. Ik kijk er alleszins al wel naar uit om even prachtige stuks te kunnen maken als zij. (Dromen mag toch, he?)

Liefs,
Me die vanaf volgende week in twee huizen tegelijk zal moeten werken.

1 opmerking: