donderdag 22 september 2011

The One With Our Love Nest - Part 6

Hierbij een update van hoe ons huisje er nu uitziet. Alles uitgepakt en quasi alles opgeruimd (op een paar kleine dingetjes na, maar 't is ons - hopelijk - vergeven...).

Het kleinste kamertje.

 De hal.

De woonkamer / keuken. 

De traphal. 
De nachthal.

 De logeerkamer.
 Het bureau.


Onze slaapkamer. 


Het is ook nog niet geschilderd. Maar dat is nog niet voor direct ook niet. We gaan eerst alles goed laten uitdrogen. Na de twee housewarmings (we hebben er één voor familie, één voor vrienden. Anders is het in één keer véél te véél volk.) gaan we onze trap vernissen. Easy en op 't gemakje. Eerst de trap naar de zolder. Nadien de trap tussen het gelijkvloers en het eerste verdiep. Als de trap klaar is, gaan we beginnen aan de binnendeuren. Maar eer we kunnen vernissen en schilderen, moeten we alle kleine nagelgaatjes gaan dichtmaken met houtpasta. En ik kan je verzekeren, het zijn er veel!

Enfin, jullie zijn weer even terug mee wat betreft ons huisje. (De foto's werden vandaag genomen.) Dus momenteel zijn we eventjes uitgepraat. Tenzij de gordijntjes worden opgehangen enzo, dan zien we het hier ook weer direct veranderen. Er hangen er al wel op, maar we zijn nog aan het wachten op onze verticale lamellen en op de bevestigingshaken voor onze vouwgordijntjes.

We hebben onze bezigheid nog, denk ik.

Liefs,
Me die sebiet boodschappen gaat doen voor de eerste housewarming (nog geen eten, geen paniek) en daarna gaat werken.

2 opmerkingen:

  1. aha, je kleinste kamertje vind k wel heel tof met die viskes ;) helaas staat alles bij ons in 1 groot kamerke samen met t bad ... maar hei, wij hebben blauwe viskes op de tegeltjes! groetjes, mimi xxx

    BeantwoordenVerwijderen