donderdag 11 juli 2013

The One With the NostalgieDe Backstreet Boys (afgekort BSB), ik was er grote fan van - vroeger. Ik kon elk liedje meezingen en elke tekst schreef ik over in de vorm van een liefdesbrief. Ik heb er uuuuuuren over zitten dromen en mijmeren, samen met mijn beste vriendin toen. (Die ik vandaag niet meer hoor. Of af en toe eens, via facebook, maar ik ervaar geen gemis in mijn leven.)

Ah ... Nostalgie ...

Wat was ik jong en onbezonnen. Mijn enige zorg was of Nick (die blonde) wel verliefd op mij zou kunnen worden.

En toen ging ik naar het eerste middelbaar. Nog altijd zo zot van deze jongens. Want zonder overdrijven: ik sta op een klasfoto met een trui aan met de foto van Nick erop... Genant!

Gisteren hoorde ik hun nieuw liedje op de radio en ik dacht 'Als ik thuiskom, ga ik hen eens opzoeken om te zien hoe ze er nu uitzien.' Ben ik daarvan geschrokken, zeg! Vooral van diene Kevin (die met zijn zwart haar). Ahzo lelijk mager dat die geworden is! Ingevallen wangen, bleke huid... Hij ziet er niet gezond uit. Zelfs vies en lelijk.

Liefs,
Me die tot het besef is gekomen dat ze de vijf bandleden nog altijd met naam kent... (Op de onderste foto van links naar rechts: Nick - Howie - AJ - Brian - Kevin)

4 opmerkingen:

 1. Hahaha!! Ik had dit met "New kids on the block"! En Jason Donovan...zooo Gênant. ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeioei dat is fout Backstreetboys, ik was een alternatieve skatechic ook best grappig die foto's te zijn en broeken dat ik droeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. yes, ik wist dat ik niet de enige backstreetboysfan was :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag laatst op tv nog de oude videoclip van Rock your Body - wat was dat een geweldig liedje! Die clip had ik toen nooit zo goed gezien maar nu zat ik ademloos te kijken - prachtig!
  Ja, jammer dat sommige mensen er niet mooier op worden bij het ouder worden he? In dat wereldje kan het ook wel hard gaan met de aftakeling denk ik. Tenminste: bij sommigen dan natuurlijk he, ook weer niet bij een ieder.

  BeantwoordenVerwijderen