zaterdag 5 januari 2013

The One With the New Year

Happy New Year 2013 Happy New Year 2013 !
Eerst en vooral: een spetterend nieuwjaar 2013 toegewenst!
 
 
Goede voornemens, wie maakt ze niet? Ik denk altijd: ik maak er geen, want ik kom ze toch niet na. Maar uiteindelijk zijn er toch altijd dingen die ik me voorneem om beter te doen of anders aan te pakken dan vorig jaar.
 
 
Zo heb ik al zo lang ik mij kan herinneren de vreselijke gewoonte om in plaats van op mijn nagels te bijten, op mijn vingers zelf (en dus dat vel) te bijten. AFSCHUWELIJK! Dat is iets dat ik dit jaar zeker moet afleren, want het trekt op niets en is een slecht voorbeeld voor Mauro.
 
Ik ga ook echt eens werk maken van een dieet en wat meer beweging. Het is nodig dat er ongeveer 15 à 20 kilo afgaat. Zou dat haalbaar zijn binnen het jaar? Want stel je voor dat ik ten huwelijk gevraagd word... Dan moet ik er toch tegen een potentieel huwelijk goed uitzien? Binnen het jaar zou mooi zijn. Moest ik niet ten huwelijk gevraagd worden, dan ben ik toch maar al mooi die kilo's kwijt en is dat een zorg minder tegen dat het dan wel zo ver is. En daarbij: voor mezelf en mijn twee ventjes wil ik er goed uitzien en me goed in mijn vel voelen.
 
Plannen! Dat is iets waar ik mij ook meer op moet kunnen toeleggen! Mijn studies geraken niet rond omdat ik te laat begin aan alles... Jammer genoeg. Ik krijg het niet rond, maar dat is omdat ik mijn prioriteiten verkeerd leg. Ik probeer een huishouden te runnen, een goeie mama te zijn, lekker te koken, genoeg te slapen en te studeren. Ik denk dat ik een beetje tijd van mijn slaap zal moeten afpitsen om te studeren. Een duidelijke en goed na te komen planning opmaken zou misschien ook al helpen. Alles moet gepland worden. Mijn werk, woon-werk verkeer inbegrepen. Mijn bezigheid bij thuiskomst, zijnde Mauro in bad doen en eten maken. Eer de keuken opgeruimd is, is het dan met gemak halfacht, acht uur. Dan is het bijna tijd voor Mauro zijn laatste flesje en bedtijd. Ik denk wel dat dit alles vastgelegd kan worden. Is een mooi werkje voor de agenda op onze gloenieuwe Ipad, wat ook nog een speelgoedje is waar we onze weg op zoeken.
 
Mijn blog onderhouden! Van groot belang! En meer lezers trekken. Maar hoe doe ik dit? Ik ga nog eens goed moeten nadenken...
 
Enfin, veel werk voor veel te weinig tijd. Want die vliegt zo snel voorbij!
 
Liefs,
Me die nu al de hele voormiddag bezig is geweest op de computer en maar twee uurtjes voor school gewerkt heeft. Pfff...

2 opmerkingen:

  1. Wat ben ik "blij" dat er nog mensen zijn die het moeilijk vinden om alles te combineren :( Ik heb volgende week mijn eerste examen en dat zal echt niets worden. Integendeel, ik ben nog ziek nu, dus er zal helemaal niet veel meer bereikt worden. Maar kijk, hup hup, we gaan er weer tegenaan hé!
    En wat je lezers betreft; je hebt mij er alvast bij :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey KiKi, veel beterschap toegewenst! En succes natuurlijk! :) Alleen jammer dat ik precies niet veel op je blog kan reageren... Je schrijft wel tof! Dus als ik je niet uit het oog verlies, lees ik je altijd. :)

    BeantwoordenVerwijderen