donderdag 13 juni 2013

The One With 'Komen Blog-Nicken'

Komen Blog-Nicken, wat is dat?
Ik denk niet dat het al bestaat...

Wat is dit nu juist? 
Wel, dat wil zeggen dat ik mijn tuintje (in Aalst) ga openzetten voor jullie voor een picknick. We rekenen dan wel op goed weer. Ik zal sowieso al drank voorzien en mooie versieringen. (Eventueel ook nog iets om te eten, maar dat zal van de respons afhangen.)
Jullie daarentegen brengen jullie zelf mee, jullie laptop, jullie fototoestel en een kleinigheidje om te eten. Kinderen zijn ook welkom! In de wijk bij ons is er een leuk speeltuintje. 

Waarom brengen jullie jullie laptop en fototoestel mee? Omdat ik denk dat het leuk zou zijn moesten we algemeen over hetzelfde onderwerp een blogje schrijven met de bijhorende foto's op quasi hetzelfde ogenblik. Zo zullen er verschillende indrukken ontstaan over eenzelfde gebeurtenis. 

Ik ben op het idee van een picknick gekomen omdat dit gisteren door een Vlaamse radiozender werd georganiseerd op het dak van het MAS. 

Persoonlijk ben ik wel benieuwd naar de mensen achter de blogs. Vandaar dit initiatief. 

Ik reken op jullie bijdragen om hier een succes van te maken! 

Liefs, 
Me met het zotte idee.

PS: ik zou dit 'voorstel' willen afsluiten op 30 juni in de hoop dat we dan een datum kunnen prikken en de details kunnen afspreken.

3 opmerkingen:

  1. en waar gaat dat allemaal door dan? Want ik heb geen idee waar je woont ... kwestie dat het binnen een haalbare afstand is lol

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij mij thuis in Aalst. Ik heb het in de tekst ook ingevoegd. Sorry. Is inderdaad een belangrijk detail. Liefs, Me

    BeantwoordenVerwijderen
  3. doeme ... Aalst is wel ver van Hasselt :o(

    BeantwoordenVerwijderen